Szódagép


AARKE Carbonator 3, Rozsdamentes acél, Fekete, Szódakészítő gép

AARKE Carbonator 3, Rozsdamentes acél, Fekete, Szódakészítő gép

👌 A Carbonator 3 egy úttörő szódakészítő, rozsdamentes acél házzal. Felejtsd el a múlt elavult, műanyag szódagépeit: ez prémium anyagokból készült, csúcsminőségű biztonsági szelepekkel. Úgy tervezték, hogy az elkövetkező években javítsa konyhapultjának megjelenését és hangulatát. A Carbonator harmadik iterációja egy felújított belső biztonsági szeleprendszert és egy új, CNC-megmunkálású, rozsdamentes acél precíziós fúvókát tartalmaz. Használat:..



Stelton 2100-2 Brus Carbonator szódakészítő gép - Sötétbarna metál

Stelton 2100-2 Brus Carbonator szódakészítő gép - Sötétbarna metál

👌 Stelton Brus szódavíz készítő - Sötétbarna MetálFedezze fel az elegáns és funkcionális formatervezés egyik igazi gyöngyszemét, a Stelton Brus szódavíz készítőt! Ez az innovatív készülék nemcsak hogy stílusosan néz ki konyhájában, de kiváló minőségű szódavizet is készít könnyedén, környezetbarát megoldással.Főbb jellemzők:Szín: Sötétbarna metálÚjrahasználható palack: IgenPalack teljes térfogata: 0.85 literFunkcionális design: IgenMéretek: 22 x 11.5..



Stelton 2100-3 Brus Szódakészítő - Réz

Stelton 2100-3 Brus Szódakészítő - Réz

👌 Frissítő Szóda Házi KészítéséhezA Stelton 2100-3 Brus Szódakészítő izgalmas és stílusos megoldást kínál az otthoni szóda készítéséhez. Legyen szó hűsítő italokról vagy kreatív koktélokról, ezzel a készülékkel percek alatt elkészítheted saját szénsavas italodat. A rézből készült, letisztult és elegáns dizájn minden modern konyha éke lehet.Stílus és Innováció TalálkozásaA Stelton gyártót a minőség és a dizájn iránti elkötelezettség jellemzi...



Nedis KAWD310FBK Forróvíz adagoló (KAWD310FBK)

Nedis KAWD310FBK Forróvíz adagoló (KAWD310FBK)

👌 Ezzel a stílusos forróvíz-adagolóval egyetlen gombnyomással néhány másodpercen belül rendelkezésére áll a forró víz. Nincs szükség előmelegítésre, és nem kell várnia sem. A vízforraló kancsóval ellentétben nincs szükség minimális töltési mennyiség melegítésére, mivel ez a forróvíz-adagoló a folyamatos melegítés elve alapján működik. Csak annyi vizet melegít fel, amennyire szüksége van. Ezzel időt és energiát takarít meg. Az 5 különböző..



Blue Kiegészítők 425g CO2 4db(kezdő készlet)

Blue Kiegészítők 425g CO2 4db(kezdő készlet)

👌 szén-dioxid élelmiszerekhez és italokhoz (E290)tisztaság: CO2 99.9 % v/v min.mennyiség 1 palackban: 425 g, legfeljebb 60 liter szénsavas vízhezutántöltéshez rendelje a 40 687 000-tEz a termék veszélyes anyag. További információt a biztonsági adatlapon talál. A biztonsági adatokat a következő címen töltheti le: www.grohe.com/safety-data-sheets/További információ:https://www.grohe.hu/hu_hu/blue-accessories-425-g-os-co2-palack-4-darab-os-kezd-k-szlet-40422000.html..



GROHE BLUE CO2 PALACK 425 G-OS (4 DARAB) 40422000

GROHE BLUE CO2 PALACK 425 G-OS (4 DARAB) 40422000

👌 széndioxid természetes forrásokból ételekhez és italokhoz (E290) tisztaság: CO2 99.9 % v/v min. mennyiség 1 palackban: 425 g, legfeljebb 60 liter szénsavas vízhez utántöltéshez rendelje a 40 687 000-t..



SodaStream ART Szódakészítő - Piros

SodaStream ART Szódakészítő - Piros

👌 A SodaStream Art lehetővé teszi szénsavas italok otthoni elkészítését. Ennek köszönhetően csökkenti a műanyag felhasználást. A készülék retro dizájnja remekül mutat majd konyhájában vagy az iroda pihenőjében. A minimalista kialakításnak köszönhetően könnyen elfér a konyhaszekrényben is, így helyet szabadít fel a munkalapon.Tulajdonságok:3 fokozatú víztelítettség szabályozása CO2-valBPA mentes palackok, mosogatógépben moshatóRozsdamentes acél..



Sodastream Terra szódavíz készítő szett fekete (7290113767898)

Sodastream Terra szódavíz készítő szett fekete (7290113767898)

👌 Tulajdonságok:Bemutatjuk a Terrát, a SodaStream legújabb szódavíz készítőjét. A sima vizet pillanatok alatt friss, szénsavas vízzé varázsolja. A modern konyhához tervezték, és az új Quick Connect technológiával rendelkezik a CO2 palack gyors és egyszerű behelyezéséhez. A legjobb módja a friss szénsavas víz készítésének, és felhasználóbarátabb, mint valahaMosogatógépben mosható, BPA mentes, újrafelhasználható palackokÚJ Quick Connect CO2 technológia a gyors,..



SodaStream Art Szódakészítő

SodaStream Art Szódakészítő

👌 A SodaStream Art lehetővé teszi szénsavas italok otthoni elkészítését. Ennek köszönhetően csökkenti a műanyag felhasználást. A készülék retro dizájnja remekül mutat majd konyhájában vagy az iroda pihenőjében. A minimalista kialakításnak köszönhetően könnyen elfér a konyhaszekrényben is, így helyet szabadít fel a munkalapon.3 fokozatú víztelítettség szabályozása CO2-valBPA mentes palackok, mosogatógépben moshatóRozsdamentes acél elemekkelEgyszerű..



Sodastream Terra fehér CQC szódagép

Sodastream Terra fehér CQC szódagép

👌 "A TERRA a kényelemről és a könnyed stílusról szól. Ergonómikus szénsavasító gombjával, az egyszerű és tetszetős kialakításával, valamint sokféle színválasztékával a TERRA olyan színes, csillogó élményt teremt, amely szinte minden stílushoz könnyedén passzol. A csomag tartalma: szénsavasító készülék, 1db szénsavasító palack, 1db Quck Connect rendszerű CO2 patron"..



Sodastream Szódagép quick connect TERRA RED CQC

Sodastream Szódagép quick connect TERRA RED CQC

👌 Leírás A TERRA a kényelemről és a könnyed stílusról szól. Ergonómikus szénsavasító gombjával, az egyszerű éstetszetős kialakításával, valamint sokféle színválasztékával a TERRA olyan színes, csillogó élményt teremt, amely szinte minden stílushoz könnyedén passzol. A csomag tartalma: szénsavasító készülék, 1db szénsavasító palack, 1db Quick Connect rendszerű CO2 patron Tulajdonságok Modern és egyedi megjelenés Ízlés szerint állítható..



SodaCo K100B King otthoni szódagép, fekete színben

SodaCo K100B King otthoni szódagép, fekete színben

👌 SodaCo K100B King otthoni szódagép, fekete A SodaCo King szódagép a szódagépek királya. Készítsen vele otthon szódavizet könnyedén! A letisztul, fiatalos és elegáns fekete színű SodaCo King szódagépben készített bubis víz vagy üdítő is fenségesebb lesz. Elegáns, mérvadó is szinte minden háztartásban megtalálja a helyét A SodaCo K100B King szódagép dobozának tartalma: • 1 db SodaCo K100B King típusú otthoni szódagép • 1 db 425 grammos..



Szódagép 2 palackkal Berlinger Haus Black Rose BH-8554

Szódagép 2 palackkal Berlinger Haus Black Rose BH-8554

👌 AlapadatokTípusSzódagépMárka kompatibilitásBerlinger HausAlap színFeketeEgyéb színRózsaaranyKiegészítőCsomag tartalma2 x palackVíztartály1,0 L• Anyaga: rozsdamentes acél, műanyag • Mérete: 43,5*22*12 cm • 2 kulacs kupakkal: 1,0L és 0,5L • Szabványos méretű, univerzális CO2 patronnnal működik (nem tartalmazza) • Barométer -..



Home HGSZG1000SET szódagép tartozék CO2 patronnal

Home HGSZG1000SET szódagép tartozék CO2 patronnal

👌 Gondolkodott már azon, hogyan készíthetne otthonában friss, szénsavas vizet gyorsan és kényelmesen? A Home HGSZG1000SET szódagép szett mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy bármikor élvezhesse a buborékos italokat. Ez a komplett szett tartalmaz egy elegáns és kompakt kialakítású Home HGSZG1000 szódagépet, valamint egy Sodapop CO2 patront, így azonnal készen áll a használatra. A Home HGSZG1000 szódagép kiváló minőségű anyagokból készült, és modern,..



SodaCo B100B Basic otthoni szódagép, fekete színben

SodaCo B100B Basic otthoni szódagép, fekete színben

👌 SodaCo B100B Basic otthoni szódagép, fekete A SodaCo Basic típusú, fekete színű, műanyag otthoni szódagépe. Használatával pillanatok alatt friss, szénsavas vizet készíthetünk. Környezetbarát és takarékos választás, mert nem károsítjuk környezetünket a bolti ásványvizek hazacipeléséből származó sok műanyag hulladékkal. Ez a szódagép a háztartás minden szegletében megtalálja helyét. A legjobb választás, ha van otthon egy ilyen! A SodaCo B100B szódagép..



Home HGSZG1000 szódagép, fehérinox, 2300 g, 14 x 41.5 x 25 cm

Home HGSZG1000 szódagép, fehérinox, 2300 g, 14 x 41.5 x 25 cm

👌 Elképzelte már, hogyan készíthetné el kedvenc szénsavas italát otthon, kényelmesen és gyorsan? A Home HGSZG1000 szódagéppel most minden eddiginél egyszerűbben élvezheti a frissítő buborékokat. Ez a kiváló minőségű szódagép egy komplett csomagban érkezik, amely tartalmaz egy elegáns kialakítású gépet és egy BPA-mentes vizespalackot, rozsdamentes acél kupakkal és talppal. A palack 1 literes űrtartalmával akár 850 ml vizet képes szénsavassá varázsolni, így..



Brita SodaOne Szódagép gázpatron (CO2)

Brita SodaOne Szódagép gázpatron (CO2)

👌 Frissítő élmény minden pohárbanÉlvezze a Brita SodaOne Szódagép gázpatron (CO2) kiváló minőségét, amely garantálja az egészséges és frissítő szénsavas vizet bármikor, amikor csak szeretné!Fontos jellemzőkTípus: CO2 patronSzín: KékMennyiség: 1 darabHatékonyság: Akár 60 liter szénsavas vizet biztosítKapacitás: Univerzális típus, 425 gUniverzális illeszkedésA patron különlegessége, hogy nem csak a Brita SodaOne szódagéppel kompatibilis, hanem minden olyan..



Sodastream CY CO2 TÖLTÖTT GÁZ-GÁZPATRON

Sodastream CY CO2 TÖLTÖTT GÁZ-GÁZPATRON

👌 Tartalék patron Sodastream CY CO2 TÖLTÖTT GÁZ-GÁZPATRON Sodastream CY CO2 TÖLTÖTT GÁZ-GÁZPATRON Sodastream CY CO2 TÖLTÖTT GÁZ-GÁZPATRON..



Szódagép 4 (80%) 46 x Értékelések

Termékkategóriák szodagep : 19 termék.


facebook youtube

© 2024  Szódagép Szerviz információk